Orkest

Het lenteconcert 2020 van het Ensemble Classique Eindhoven en het Ensemble Strabrecht op 29 maart in het CKE is afgelast.
Dit concert wordt verschoven naar voorjaar 2021

Tickets, gekocht voor het afgelaste concert zijn uiteraard geldig voor de nieuwe datum.

CKE annuleert voorlopig alle lessen, cursussen en activiteiten.
Meer info: cke.nl

Het Symfonieorkest Ensemble Classique Eindhoven is sinds 2004 een zelfstandig orkest, dat klassieke muziek en filmmuziek speelt, gebaseerd op klassieke thema’s. Voor die tijd was het een van de orkesten van de Eindhovense Muziekschool met de naam ‘Klassiek Ensemble’. Het Ensemble Classique Eindhoven  telt momenteel  25 leden: 15 strijkers  (1e en 2e violen, altviolen en bas) en 10 blazers (twee fluiten, twee hobo’s, twee klarinetten, twee fagotten, twee hoorns). De blazersgroep zoekt nog een trompettist, paukenist en versterking bij de strijkers is zeer welkom, zowel bij de celli en altviolen als bij de 1e en 2e violen.

Dirigent en inspirator is Bram Soentjens

Bram Soentjens is een gediplomeerde orkestdirigent die uitgaat van de mogelijkheden van de muzikant maar ook probeert de lat steeds iets hoger te leggen. Wij hebben Bram leren kennen als een gedreven, sterk inhoudelijke, inspirerende en muzikale dirigent die ons meer te bieden heeft dan  alleen een fijne vrijdagmiddag. Bram zoekt samen met ons naar vernieuwing, waardoor u ook regelmatig filmmuziek en samenwerkingsprojecten met anderen tegen kunt komen in ons programma.

Jaarlijks houden we een openbare repetitie en geven we een concert.

Vier keer per jaar zijn er groepsrepetities voor de strijkers en de blazers onder leiding van professionele docenten.


 

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail

 
What do you want to do ?

New mail